Запишете се за webinar на Urocite.bg!Webinar-ите са интерактивни събития, при които можете да слушате и гледате на живо лекция от професионален лектор в областта, която Ви вълнува, а така също и да задавате въпроси в реално време. Тази форма на обучение, която преминава изцяло онлайн, трупа все по-голяма популярност поради своята гъвкавост, удобство за клиента и разбира се, много по-ниските цени в сравнение с традиционните семинари

Urocite.bg предлага професионални web-инари в интересни, модерн области, които реално могат да допринесат за Вашето професионално развитие, да Ви помогнат да навлезете по-задълбочено в сферата, която Ви вълнува и да научите много интересни неща от доказани професионалисти.
Вие ще можете да участвате в web-инар чрез своя лаптоп, таблет или любимия Ви смартфон. Web-инарът протича за времетраене от един до два часа, след предварително изпратена програма и време на провеждане.
Web-инарите се провеждат при условие за събирането на определен брой група от клиенти.
Вие имате възможност да се запишете за участие в web-инар, като попълните формата по-долу. По този начин Вие единствено заявявате интерес за участие в семинар на Urocite.bg. При събирането на необходимия брой заинтересовани лица, Вие, както и останалите проявили интерес, ще получите покана за участието в конкретен web-инар, с конкретна тема, лектор и време за провеждане и такса за заплащане - цената на web-инарите варира между 40 и 60 лв.
Web-инара се провежда при събирането на минималната необходима група от 10 човека.