Запишете се за семинар на Urocite.bg!Семинарите са чудесен повод да съчетаете полезното с приятното. А ние - екипът на Urocite.bg, винаги сме се стараели да Ви предложим образование, организрано на същият принцип.

Urocite.bg предлага професионални сеинари в интересни, модерн области, които реално могат да повишат Вашата квалификация, да допринесат за Вашето професионално развитие, да Ви помогнат да навлезете по-задълбочено в сферата, която Ви вълнува, да зададете въпросите, които никой досега не е успял да Ви отговори и да научите отговорите от доказани професионалисти. И да - защо не, да прекрате няколко незбравими дни на ново място, осъществявайки нови контаки с хора от Вашия професионален бранш.
Рамката на семинара е до два дни, с дестинации - хотели в градове като Велинград, Пловдив, Хисар, Хасково, Кърджали. Вие можете да участвате в семинар след предварително изпратена програма и заплащане на такса - цената варира между 150 и 350 лв.
Сеинарите се провеждат при условие за събирането на определен брой група от клиенти.
Вие имате възможност да се запишете за участие в семинар, като попълните формата по-долу. По този начин Вие единствено заявявате интерес за участие в семинар на Urocite.bg. При събирането на необходимия брой заинтересовани лица, Вие, както и останалите проявили интерес, ще получите покана за участието в конкретен семинар, с конкретна тема, лектор и време за провеждане и такса за заплащане.
Семинарът се провежда при събирането на минимална необходима група от 10 човека.