Вашата поръчка - Стъпка 1

Web програмиране с HTML, CSS, BOOTSTRAP и PHP

Присъдинете се към 171 потребители, които се обучават в онлайн курса по Web програмиране с HTML, CSS, BOOTSTRAP и PHP.

Попълнете необходимите данни, за да направите поръчката.

След плащането в срок до 2 работни дни ще получите на посочения от Вас имейл инструкции за използването на услугата или - ако вече сте регистриран потребител на Urocite.bg, услугата ще Ви бъде директно предоставена чрез модифициране на Вашия профил.

Дори да нямате опит в областта на програмирането, Вие можете бързо и лесно да се превърнете в уеб-мастър. Влезте в света на една от най-бързо развиващите се професионални сфери, с постоянно нарастващо търсене на специалисти и услуги по целия свят. С този курс ще усвоите един от най-популярните програмни инструменти за създаване на интернет сайтове и сложни уеб базирани приложения. Може да се посветите на новата си професия или да я практикувате като допълнителна работа - когато поискате, без дори да напускате дома си. Добре е да знаете например, че според проучване на Payscale.com, средната заплата на специалистите в областта на PHP е между 40 и 60 хиляди долара годишно.
Курсът обединява няколко наши самостоятелни курсове за изучаване поотделно на програмните езици – крусовете „Създател на сайтове” и „WEB разработчик”, а така също и материали от курса „WEB дизайнер”. Освен това, с курса ще получите напълно завършен и готов за инсталиране онлайн-магазин, който е разработен с изучаваните в курса програмни езици.
Курсът преминава през поетапно усвояване на следните програмни сфери: 1. HTML (Hypertext Markup Language) е програмен език за създаване на интернет страници чрез текстови файлове и задаване на определени шрифтове, цветове, графики и хипервръзки чрез техники на маркинране на текста.
2. CSS (Cascading Style Sheets) е език за стилистично оформление на визията на интернет страници, надграждащ HTML с постигане на значителна икономия и ефективност техниките за стилизиране и с предоставяне на възможност за отделяне на визията от логиката на сайта.
2. Bootstrap е безплатна библиотека за по-бързо и лесно разработване на визията на уеб сайтове чрез шаблони, базирани на HTML и CSS. С Bootstrap можете да импортирате в проектите си предварително подготвени компоненти като типография, формуляри, бутони, таблици, навигация и множество други впечатляващи ефекти.
3. PHP (Hypertext Preprocessor) е скриптов език, изпълняван от сървъра, в който е разположен Вашия уеб сайт. PHP e предназначен за уеб програмиране, но също така може да бъде използван като език за програмиране с общо предназначение. С PHP задавате логиката на вашия уеб проект и може да генерирате автоматично множество уеб страници с различно съдържание.
Наред с посочените основни програмни направления, ще получите и встъпителна информация за езика Java Script и работата с бази от данни MySQL – до степен, която Ви е необходима, за да реализирате самостоятелни проекти.
Целта на курса е да придобиете знания и умения, с които самостоятелно да създавате уеб проекти с дефинирана от Вас логика, които съдържат страници от типа PHP и HTML, да структурирате и оформяте съдържанието в тях - текстове, снимки, линкове, графични елементи (менюта, блокове от съдържание и други), както и да прилагате икономични методи за стилизиране.
Курсът е с изключителна практическа насоченост и преминава изцяло с реализирането на практически проекти. Принципът на обучение е "Обясни - Онагледи стъпка по стъпка". Уроците са структурирани последователно за поетапно и надграждащо усвояване на сферите на програмирането от курса. Към всеки урок получавате и съответните работни файлове на реализираните пред Вас задачи и проекти.
Курсът обхваща общо 42 видеоурока с обща продължителност приблизително 10 часа. Курсът е подходящ и за начинаещи. Препоръчително е да имате компютърна грамотност.
Достъпът до системата е изцяло онлайн и може да се осъществи от всякакво интернет устройство, включително е налична мобилна програма, която можете да инсталирате на android смарт-фон. Можете да изтеглите мобилната програма след регистрацията Ви от Вашия акаунт. За да придобиете представа как работи обучителната система, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса (за целта посетете http://www.urocite.bg).
В рамките на курса ще Ви бъде предоставен и онлайн магазин, разработен с изучаваните програмни инструменти. Онлайн магазинът е напълно завършено и работещо решение, което ще получите под формата на съвкупност от предварително разработени програмни файлове, които мжоете свободно да инсталирате в интернет. В рамките на курса получавате подробни видоеинструкции за инсталирането на онлайн магазина.
Онлайн-магазинът притежава и мобилна версия. Можете по своя преценка да променяте вънашата визия и структура на онлайн-магазина в рамките на 5 стилитична шаблона.
Онлайн магазинът е подходящ за търговия със стоки, които се разглеждат и поръчват в онлайн магазина и впоследствие се изпращат до клиента, като покупките се заплащат online (чрез системата на Epay.bg) или с наложен платеж.
Онлайн магазинът се състои от външна част, видима за потребителите, и админситративна част, чрез която се управлява онлайн-магазина и в която се влиза с определено потребителско име и парола, които ще Ви бъдат предоставени.
Външната част включва:
• Външна визия на онлайн магазина по ваш избор от 5 възможни дизайнерски теми (изборът не е окончателен и може да го променяте по всяко време);
• Заглавна страница с моделирани от вас превъртащи се слайдове, промоционални продукти/услуги, банери;
• Моделирано от вас меню с възможности за вмъкване на неограничен брой категории продукти/услуги, отделни страници с продукти/услуги от всяка категория (неограничен брой), страници за промоционални и топ продукти/услуги, страница за контакти с вашия бизнес и свободно добавени от вас страници (неограничен брой) с текстове и снимки;
• Страница за преглеждане на конкретен продукт/услуга с възможности за преглеждане на определен от вас брой и видове снимки и заявяване на покупка от страна на потребителя. Осигурена е функционалност по добавяне на неограничен брой опции към съответния продукт или услуга;
• Кошница със заявените продукти/услуги от потребителя;
• Акаунт на потребителя, който се активира след регистрация, с раздели за любими продукти, проследяване на направени заявки към магазина, моделиране на въведената от потребителя информация - адреси, имена и снимка (аватар) на потребителя. Без ограничения на броя на потребителите.
• Форма за отправяне на запитвания от потребителя към онлайн магазина;
• Форма за записване на потребителя за ваши промоционални предложения;
• Възможни начини на разплащане - на принципа на наложен платеж, чрез отправяне на заявка от потребителя и изпращане от ваша страна на заявения продукт по куриер (или изпълнение на съответната услуга) системата на Epay.bg, за която ви е необходима отделна регистрация и сключване на договор с Epay.bg.
Административната част включва:
• Сигурен вход в системата чрез предоставени потребителско име и парола;
• Модул за управление на елементите от заглавната страница на магазина - активиране на слайд-банер и поставяне на снимки в същия, активиране на банери и поставяне на снимки в същите, активиране на показвания на определен брой и видове продукти;
• Модул за управление на елементи към всички страници от магазина;
• Модул за управление на менюто на магазина;
• Модул за добавяне на нови страници;
• Модул за управление на продуктите/услугите (неограничен брой, като се отчита осигуреното дисково пространство от 1 GB), включително създаване на нови продукти/услуги със снимки към тях, описание, опции и т.н. и категоризиране на продуктите/услугите;
• Модул за управление на отправените поръчки за доставки с вградена система за проследяване на заявките;
• Модул за управление на потребителите и генериране на списъци с имейлите, до които можете да разпращате търговски съобщения при спазване на приложимото законодателство;
• Система, съобразена с новия Европейски регламент за личните данни (GDPR); • Обучение за работа със системата чрез обучително видео с продължителност близо час и половина.


Вашето име*:

Телефон*:

e-mail*:

Промокод (ако Ви е предоставен промокод, изпишете го тук, за да получите отстъпката):
Избрaна услуга на Urocite.bg:
Образователен курс Web програмиране с HTML, CSS, BOOTSTRAP и PHP - Цена:600лв.


Изберете една от опциите за плащане:Продължи