Вашата поръчка - Стъпка 1

WEB дизайнер

Присъдинете се към 564 потребители, които се обучават в онлайн курса по WEB дизайнер.

Попълнете необходимите данни, за да направите поръчката.

След плащането в срок до 2 работни дни ще получите на посочения от Вас имейл инструкции за използването на услугата или - ако вече сте регистриран потребител на Urocite.bg, услугата ще Ви бъде директно предоставена чрез модифициране на Вашия профил.

Целта на този курс е да Ви превърне в WEB дизайнер - една професия, трупаща все по-голяма популярност и търсене в световен мащаб. Вие можете да посветите на Вашата нова професия или да я практикувате като допълнителна работа, която можете да упражнявате като freelancer – да поемате поръчки тогава, когато желате и да работите, без дори да напускате дома си. Добре е да знаете, че според проучване на сайта www.payscale.com средната заплата на специалистите в областта на WEB дизайна е между 30 000 и 70 000 долара годишно.
Този курс се състои изцяло от видеолекции, създадени от професионалисти с програмистки и педагогически компетенции. Лекциите са структурирани последователно за поетапно и надграждащо усвояване на всичко необходимо за овладяването на web дизайна - от усвояване на HTML и CSS, през работата с Photoshop до използването на съвременни фреймъркове за ускорено създаване на WEB дизайн с bootstrap. Курсът е организиран по начин, подходящ и за начинаещи в областта на дизайна. В курса Ви очакват Ви повече от 30 професионално разработени видеоуроци.
Курсът е с изключителна практическа насоченост и преминава изцяло с реализирането на практически задачи. Ще имате възможност да наблюдавате стъпка по стъпка работата на лекторите, обяснена внимателно и последователно. Към всеки урок получавате и съответните работни файлове.


Вашето име*:

Телефон*:

e-mail*:

Промокод (ако Ви е предоставен промокод, изпишете го тук, за да получите отстъпката):
Избрaна услуга на Urocite.bg:
Образователен курс WEB дизайнер - Цена:300лв.


Изберете една от опциите за плащане:Продължи