Вашата поръчка - Стъпка 1

Photoshop Workshop

Присъдинете се към 125 потребители, които се обучават в онлайн курса по Photoshop Workshop.

Попълнете необходимите данни, за да направите поръчката.

След плащането в срок до 2 работни дни ще получите на посочения от Вас имейл инструкции за използването на услугата или - ако вече сте регистриран потребител на Urocite.bg, услугата ще Ви бъде директно предоставена чрез модифициране на Вашия профил.

Платформата за обучение на Urocite.bg Ви предлага уникален метод за усвояване на Фотошоп - като избирате точно определени проекти, които Ви впечатляват и които желаете да можете да осъществявате самостоятелно.
При метода на обучение Workshop Вие можете да избирате измежду десетки различни проекти, изпълнени с Adobe Photoshop и да подберете точно тези, които са от тематиката, която Ви вълнува, и които са съобразени с Вашето ниво и лични интереси.
В рамките на закупения от Вас достъп до Онлайн Workshop по Фотошоп Вие ще получите достатъчно кредит, за да формирате свой собствен, индивидуален обучителен курс с продължителност от 4 до 8 часа, който се състои от изцяло от видеоуроци. Няма значение дали сте напълно начинаещ или имате известен опит с програмата и желаете да доразвиете знанията и уменията си. Можете да подбирате проекти, съобразени с Вашето ниво, а веднъж след като финализирате Вашия обучителен курс, нашата система с помощта на интелигентни функционалности ще подреди избраните от Вас проекти в система от уроци, която плавно преминава от по-лесни към по-сложни теми и Ви осигурява за подходящата за Вас организация на обучението.
Веднъж след като получите достъп до своя Workshop, Вие трябва да изберете измежду десетките възможни проекти, изпълнени от преподавателите в курса чрез програмата Фотошоп. Всеки проект е онагледен с резултатната снимка от изпълнения проект, текстово описание и ниво на сложност. Избирате измежду различни категории проекти - Запознаване с Фотошоп и инструменти на програмата, Колажи, Обработки на снимки, Web дизайн, Брандинг и дизайн на абстрактни фигури, Рисуване с Photoshop. Докато избирате желаните от Вас проекти, платформата на Urocite.bg ще Ви напътства и подпомага. Ако за определен проект е необходимо предварително да усвоите определени знания, платформата ще Ви предупреди и ще Ви насочи към избора на необходимите други проекти. Когато приключите с избора си, Вие финализирате Вашия курс, а платформата Ви извършва структуиране на подбраните проекти, като ги подрежда по слежност и поетапно усвояване от по-лесните умения към по-сложните.


Вашето име*:

Телефон*:

e-mail*:

Промокод (ако Ви е предоставен промокод, изпишете го тук, за да получите отстъпката):
Избрaна услуга на Urocite.bg:
Образователен курс Photoshop Workshop - Цена:500лв.


Изберете една от опциите за плащане:Продължи