Вашата поръчка - Стъпка 1

Photoshop Lightroom и PS: обработка на снимки

Присъдинете се към 511 потребители, които се обучават в онлайн курса по Photoshop Lightroom и PS: обработка на снимки.

Попълнете необходимите данни, за да направите поръчката.

След плащането в срок до 2 работни дни ще получите на посочения от Вас имейл инструкции за използването на услугата или - ако вече сте регистриран потребител на Urocite.bg, услугата ще Ви бъде директно предоставена чрез модифициране на Вашия профил.

Независимо дали сте работили преди с Photoshop и неговите модификации, или сте напълно начинаещи, вие можете бързо и лесно да усвоите най-известните и по всяка вероятност най-мощните програми за обработка на дигитални снимки!
Курсът съдържа обучение за работа с Photoshop Lightroom – най-модерната модификация на известната програма, предложена от авторите на Photoshop. Photoshop Lightroom е предназначена за бърза, лесна и високоефективна обработка на дигитални снмки. Няма да спрем до тук и в рамките на курса ще Ви предложим и обучение по класичеки Photoshop, като Ви представим неговите възможности и функционалности за обработката на снимки.
Този курс е подходящ за Вас, независимо дали сте любител фотограф или професионалист, дали имате сериозни интереси в областта на дигиталната обработка на снимки или просто хоби на опознаване на дигиталния свят, независимо дали притежавате скъп фотоапарат, или просто обичате да снимате със смартфона си. Уменията да боравите с Photoshop (Lightroom и CS) могат да обогатят вашето CV, да отворят пред вас нови професионални възможности, да Ви дадат поле за изява за създаването на вълнуващи дигитални проекти или, например, да ви освободят от необходимостта да работите с фирми за обработка на дигиталните Ви снимки, необходими за вашия бизнес или за друга цел.
Курсът включва онлайн тренинг за обработка на дигитални снимки с Photoshop Lightroom и класически Photoshop. Курсът е изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно, за поетапно усвояване на работата с програмите. Курсът обхваща общо 19 видеоурока, преминаващи през запознаване с интерфейса и инструментите на програмите и реализирането на практически проекти по подобряване на качеството и манипупалция на действителни снимки.
Примерите са изпълнени с Adobe Photoshop Lightroom 5 и Adobe Photoshop CS2 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на програмите.
Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на повече от 10 проекта стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към всеки проект ще намерите съответните файлове редакционни файлове, съдържащи изпълнените проекти.
Курсът е подходящ и за начинаещи. Препоръчителна е изградена компютърна грамотност.


Вашето име*:

Телефон*:

e-mail*:

Промокод (ако Ви е предоставен промокод, изпишете го тук, за да получите отстъпката):
Избрaна услуга на Urocite.bg:
Образователен курс Photoshop Lightroom и PS: обработка на снимки - Цена:200лв.


Изберете една от опциите за плащане:Продължи