Вашата поръчка - Стъпка 1

Microsoft Word

Присъдинете се към 515 потребители, които се обучават в онлайн курса по Microsoft Word.

Попълнете необходимите данни, за да направите поръчката.

След плащането в срок до 2 работни дни ще получите на посочения от Вас имейл инструкции за използването на услугата или - ако вече сте регистриран потребител на Urocite.bg, услугата ще Ви бъде директно предоставена чрез модифициране на Вашия профил.

В автобиографията ви сред компютърните умения липсва Microsoft Word? Попълнете този пропуск, както усвоите най-популярната програма за обработка на текст и документи.
Microsoft Word е неразделна част от административната работа на всеки офис. С този курс ще преминете не само първоначално запознаване с програмата и усвояване на базовите умения по създаване на документи и форматиране на текст, но така също и ще се запознаете с далеч по-сложни техники като например, вмъкване на снимки и прилагане на таблици, форми, диаграми и други.
Курсът се състои изцяло от видеоуроци и е изграден на принципа "Обясни - Онагледи стъпка по стъпка". Примерите са дадени с Microsoft Word 2010 и в значителната си част са приложими и за другите версии на Word. Състои се от 16 видеоурока, с обща продължителност приблизително 1 час и половина.


Вашето име*:

Телефон*:

e-mail*:

Промокод (ако Ви е предоставен промокод, изпишете го тук, за да получите отстъпката):
Избрaна услуга на Urocite.bg:
Образователен курс Microsoft Word - Цена:100лв.


Изберете една от опциите за плащане:Продължи