Вашата поръчка - Стъпка 1

Microsoft Power Point

Присъдинете се към 458 потребители, които се обучават в онлайн курса по Microsoft Power Point.

Попълнете необходимите данни, за да направите поръчката.

След плащането в срок до 2 работни дни ще получите на посочения от Вас имейл инструкции за използването на услугата или - ако вече сте регистриран потребител на Urocite.bg, услугата ще Ви бъде директно предоставена чрез модифициране на Вашия профил.

Microsoft Power Point е програма за създаване на интерактивни презентации. Добре известна и разпространена в най-различни сфери от ежедневието ни, Power Point е неразделна част от работата в офиса, от образователната система, от събития като конференции, семинари, бизнес-срещи, публични демонстрации и други.
С този курс ще преминете не само първоначално запознаване с програмата и усвояване на базовите умения по създаване и редактиране на презентации, но така също и ще се запознаете с далеч по-сложни техники като например, прилагане на различни ефекти между слайдове, особеностите на работата с текст, вмъкване на видео и звук и други.
Курсът е съставен изцяло от видео-материали и обхваща общо 10 видеоурока с обща продължителност над 2 часа.
Курсът е подходящ и за начинаещи. Препоръчително е да имате компютърна грамотност.
Примерите са изпълнени с Power Point 2016 и са подходящи за прилагане и в предишни версии на Power Point, както и по-нови.


Вашето име*:

Телефон*:

e-mail*:

Промокод (ако Ви е предоставен промокод, изпишете го тук, за да получите отстъпката):
Избрaна услуга на Urocite.bg:
Образователен курс Microsoft Power Point - Цена:300лв.


Изберете една от опциите за плащане:Продължи