Вашата поръчка - Стъпка 1

Adobe Flash

Присъдинете се към 271 потребители, които се обучават в онлайн курса по Adobe Flash.

Попълнете необходимите данни, за да направите поръчката.

След плащането в срок до 2 работни дни ще получите на посочения от Вас имейл инструкции за използването на услугата или - ако вече сте регистриран потребител на Urocite.bg, услугата ще Ви бъде директно предоставена чрез модифициране на Вашия профил.

Независимо дали сте работили преди с Adobe Flash, или сте напълно начинаещи, вие можете бързо и лесно да усвоите най-известната програма за компютърна анимация!
Уменията да боравите с Adobe Flash (известна също и като Adobe Animate) могат да обогатят вашето CV, да отворят пред вас нови професионални възможности, да дадат поле за изява на вашето въображение за създаването на вълнуващи анимационни проекти или например, да ви освободят от необходимостта да работите с маркетингови агенция за създаването на рекламни материали за вашия бизнес.
Курсът включва онлайн тренинг за работа с Adobe Flash – професионална програма за двуизмерна компютърна анимация, изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно за поетапно усвояване на работата с програмата. Курсът обхваща общо 19 видеоурока с обща продължителност над 7 часа.
Курсът обхаваща запознаване и усвояване на интерфейса и инструментите на програмата, създаване на анимационни герои, импортиране и анимиране на въшни обекти като снимки, видео, звук, създаване на анимирани слайдове от снимки с вълнуващи ефекти, създаване на интерактивна реклама и всичко това в рамките на нагледно представяне на най-различни техники, демонстрирани от преподавател с многогишен опит в работата с Adobe Flash. Курсът е подходящ и за начинаещи. Препоръчително е да имате добра компютърна грамотност.
Примерите са изпълнени с Adobe Flash Professional CS5 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на Flash, както и по-стари такива. Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на практически проекти, стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами.


Вашето име*:

Телефон*:

e-mail*:

Промокод (ако Ви е предоставен промокод, изпишете го тук, за да получите отстъпката):
Избрaна услуга на Urocite.bg:
Образователен курс Adobe Flash - Цена:150лв.


Изберете една от опциите за плащане:Продължи