Вашата поръчка - Стъпка 1

Фотография

Присъдинете се към 946 потребители, които се обучават в онлайн курса по Фотография.

Попълнете необходимите данни, за да направите поръчката.

След плащането в срок до 2 работни дни ще получите на посочения от Вас имейл инструкции за използването на услугата или - ако вече сте регистриран потребител на Urocite.bg, услугата ще Ви бъде директно предоставена чрез модифициране на Вашия профил.

Фотографията Ви вълнува, но не сте имали възможност да научите повече за нея? Притежавате фотоапарат, но снимате само в автоматичен режим и не знаете как да го използвате пълноценно? Urocite.bg ще Ви помогне с този онлайн видео курс, съобразен изцяло с натоварения Ви график или с дългоочакваната почивка и достъпен за Вас по всяко време, място и устройство, свързано с интернет – смартфон, лаптоп или друго.
Този курс е с практическа насоченост и е подходящ включително за напълно начинаещи. Систематизирано, последователно и ясно е онагледена работата с фотоапарата, техниките и стъпките, които Ви са необходими, за да започнете да правите впечатляващи фотографии. Не липсва и необходимата теоретична информация и обяснения за работата на фотоапарата.
Курсът се състои изцяло от видеолекции и преминава през следните тематични области: - режими на работа на фотоапарата, как да настройвате качеството на снимките, как да балансирате белия цвят, запознаване и управление на триъгълника на експонацията, светлинно измерване, прилагане на конструкции във фотографията, а така също и конкретни практически насоки за портретна фотография, фотография на бързо движещи се обекти, пейзажна фотография и нощна фотография.
Можете да разгледате учебния план по-долу:


Вашето име*:

Телефон*:

e-mail*:

Промокод (ако Ви е предоставен промокод, изпишете го тук, за да получите отстъпката):
Избрaна услуга на Urocite.bg:
Образователен курс Фотография - Цена:300лв.


Изберете една от опциите за плащане:Продължи