Вашата поръчка - Стъпка 1

Английски език А1

Присъдинете се към 1204 потребители, които се обучават в онлайн курса по Английски език А1.

Попълнете необходимите данни, за да направите поръчката.

След плащането в срок до 2 работни дни ще получите на посочения от Вас имейл инструкции за използването на услугата или - ако вече сте регистриран потребител на Urocite.bg, услугата ще Ви бъде директно предоставена чрез модифициране на Вашия профил.

Владеенето на английски език е едно от най-ценните, търсени и полезни умения в съвременното ежедневие.
Курсът е базиран е изцяло върху авторски техники и похвати, утвърдени в практиката на преподавателите като бързи и успешни методи за усвояване на английския език от обучаващите се, включително от напълно начинаещи. Курсът е изведен на принципа на постоянно надграждане и преминава плавно от по-леки теми и упражнения към по-сложни такива. Всяка лекция има широко информативно съдържание, нагледни примери и илюстрации, множество звукови файлове и десетки увлекателни упражнения, които са изключително интерактивни и които можете да повтаряте, колкото Ви е необходимо, за да се почувствате уверени в изучаваната материя. Освен това към уроците ще откриете и оценъчни тестове, с които да проследите напредъка си в усвояването на английския език. Курсът има за цел да усвоите както лексикално, така и граматически английския език на ниво А1, а така също и да научите стотици нови думи. Педагогическите принципи на курса са различни от видеобучението и няма видео в него.
Курсът е подходящ за изучаване и чрез мобилни устройства, като има и мобилна програма, която можете да изтеглите от профила си след издаването на ваучер. Все пак е препоръчително да използвате мобилно устройство с по-широк екран като таблет. Курсът е подходящ за начинаещи.
Препоръчителна е изградена компютърна грамотност.


Вашето име*:

Телефон*:

e-mail*:

Промокод (ако Ви е предоставен промокод, изпишете го тук, за да получите отстъпката):
Избрaна услуга на Urocite.bg:
Образователен курс Английски език А1 - Цена:100лв.


Изберете една от опциите за плащане:Продължи