Вашата поръчка - Стъпка 1

Счетоводство за начинаещи

Присъдинете се към 27 потребители, които се обучават в онлайн курса по Счетоводство за начинаещи.

Попълнете необходимите данни, за да направите поръчката.

След плащането в срок до 2 работни дни ще получите на посочения от Вас имейл инструкции за използването на услугата или - ако вече сте регистриран потребител на Urocite.bg, услугата ще Ви бъде директно предоставена чрез модифициране на Вашия профил.

С този курс ще навлезете с бързи стъпки в света на счетоводството. Тук Ви очакват професионално разработени интерактивни лекции, анимирани презентации, нагледни примери и богат набор от разяснена счетоводна документация - всичко, което Ви е необходимо, за да придбиете солидна основа за развитие и специализиране в сферата на счетоводството. Ще преминете от начинаещо ниво, през запознаване с основните понятия на счетоводството, към усвояване на по-сложните материали, теории и задачи на счетоводната дейност. Този курс е подходящ за Вас, независимо дали сте напълно начинаещ ентусиаст, или желаете да обогатите познанияиа си в счетоводството с цел качествено управление на собствен или чужд бизнес, търсите образователна помощ и добра основа за усвояването на финансовите науки, или желаете да придобиете допълнителна квалификация в отчетната област и други.
В рамките на избрания от вас курс - Счетоводство за начинаещи, получавате:
• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.
• 12 професионално разработени лекции с интерактивни презентации, тестове и където е необходимо - нагледни практически материали.
• Представяне на материалите по професионален начин, изготвено от опитни педагози в областа на финансовия мениджмънт.
• Сертификат при успешно преминат курс.
• Мобилно приложение за Android, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.
• Всичките материали към курса стават Ваше достояние от момента на регистрацията Ви и може да Ви изучавате както и когато пожелаете. Без системи на поетапни допускания.
За да получите представа как работи курсът, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса на Urocite.bg.


Вашето име*:

Телефон*:

e-mail*:

Промокод (ако Ви е предоставен промокод, изпишете го тук, за да получите отстъпката):
Избрaна услуга на Urocite.bg:
Образователен курс Счетоводство за начинаещи - Цена:400лв.


Изберете една от опциите за плащане:


Продължи