Вашата поръчка - Стъпка 1

Немски език А1

Присъдинете се към 112 потребители, които се обучават в онлайн курса по Немски език А1.

Попълнете необходимите данни, за да направите поръчката.

След плащането в срок до 2 работни дни ще получите на посочения от Вас имейл инструкции за използването на услугата или - ако вече сте регистриран потребител на Urocite.bg, услугата ще Ви бъде директно предоставена чрез модифициране на Вашия профил.

Владеенето на немски език е едно от най-ценните, търсени и полезни умения в съвременното ежедневие.
Курсът е базиран е изцяло върху авторски техники и похвати, утвърдени в практиката на преподавателите като бързи и успешни методи за усвояване на немски език от обучаващите се, включително от напълно начинаещи. Курсът е изведен на принципа на постоянно надграждане и преминава плавно от по-леки теми и упражнения към по-сложни такива. Всяка лекция има широко информативно съдържание, нагледни примери и илюстрации, множество звукови файлове и десетки увлекателни упражнения, които са изключително интерактивни и които можете да повтаряте, колкото Ви е необходимо, за да се почувствате уверени в изучаваната материя. Важни аспекти от курса са:
• Усвоявате хиляди похвати и начини за справяне на немски език с многобройни житейски ситуации с помощта на нашите специално разработени граматически и интерактивни задачи.
• Научавате за постоянно хиляди нови думи, както във Вашите интерктивни лекции, така и чрез уникални образни флашкарти, които ще откриете в упражененията към уроците.
• Наслаждавате се на специално подбрани многобройни аудиофайлове, свързани систематично с вашите лекции, с които постоянно ще обогатяване на своя речник и способността да разбирате немската реч.
• Освен това към уроците ще откриете и оценъчни тестове, с които да проследите напредъка си в усвояването на немски език. Курсът има за цел да усвоите както лексикално, така и граматически немски език на ниво А1, а така също и да научите стотици нови думи. Педагогическите принципи на курса са различни от видеобучението и няма видео в него.
Курсът е подходящ за изучаване и чрез мобилни устройства, като има и мобилна програма, която можете да изтеглите от профила си след издаването на ваучер. Все пак е препоръчително да използвате мобилно устройство с по-широк екран като таблет. Курсът е подходящ за начинаещи.
Препоръчителна е изградена компютърна грамотност.


Вашето име*:

Телефон*:

e-mail*:

Промокод (ако Ви е предоставен промокод, изпишете го тук, за да получите отстъпката):
Избрaна услуга на Urocite.bg:
Образователен курс Немски език А1 - Цена:100лв.


Изберете една от опциите за плащане:


Продължи