WEB разработчик

Присъдинете се към 174 потребители, които се обучават в онлайн курса WEB разработчик.
Поръчайте курс с преподавател за 280 лв. или курс - самоучител за 100 лв.

Поръчай самоучител    Поръчай с преподавател

Съдържание

В курса ще откриете 18 урока, професионално разработени от учители с педагогическа компетентност.
Дори да нямате опит в областта на програмирането, Вие можете бързо и лесно да се превърнете в WEB разработчик. Влезте в света на една от най-бързо развиващите се професионални сфери, с постоянно нарастващо търсене на специалисти и услуги както в България, така и по целия свят. С този курс Вие ще навлезете в програмирането с езика PHP - един от най-популярните програмни инструменти за създаването на интернет сайтове и сложни уеб базирани приложения. Да усвоите PHP ше означава, да се превърнете в Web разработчик. Вие можете да посветите на Вашата нова професия или да я практикувате като допълнителна работа, която можете да упражнявате като freelancer – да поемате поръчки тогава, когато желате и да работите, без дори да напускате дома си. Добре да знаете, че според проучване на сайта www.payscale.com средната заплата на специалистите в областта на PHP е между 40 000 и 60 000 долара годишно (за справка http://www.payscale.com/research/US/Job=PHP_Developer/Salary#CareerPaths). Предлагаме Ви онлайн курса – WEB разработчик за начинаещи. Курсът се състои изцяло от видеолекции, създадени от професионалисти с програмистки и педагогически компетенции. Лекциите са структурирани последователно за поетапно и надграждащо усвояване на програмирането с PHP, а освен в това ще се запознаете и с работата с HTML. Курсът е с изключителна практическа насоченост и преминава изцяло с реализирането на практически задачи. Ще имате възможност да наблюдавате стъпка по стъпка работата на лекторите, обяснена внимателно и последователно. Към всеки урок получавате и съответните работни файлове. Също така ще получите безплатно и един шаблон на уеб сайт, който можете да използвате, както намерите за добре.
Курсът включва следните уроци:
1. Въведение в курса WEB разработчик
2. Запознаване с HTML
3. HTML - работа с текст
4. HTML - таблично структуриране
5. HTML - въведение в CSS
6. HTML - CSS структуриране и навигация
7. HTML - създаване и публикуване на сайт
8. Hello world с PHP!
9. Променливи
10. Условни разклонения
11. Методите POST и GET
12. Цикли
13. Масиви
14. Функции
15. Валидация на формуляри
16. Вградени функции на PHP
17. PHP MyAdmin и бази от данни
18. Практически проект

Достъпност

Курсът е разработен в нашата онлайн система, която Ви позволява достъп в избрано от Вас време и обучение чрез предпочитаното от Вас устройство за интернет браузинг - смартфон, таблет, компютър.

Варианти

В учебен курс с преподавател ще получавате достъп до уроците постепенно, като преподавателят ще Ви напътства и ще Ви помага да се справяте с трудностите, които срещате. Преподавателят лично ще анализира всяко Ваше практическо упражение и ще Ви разяснява допуснатите грешки и пропуски. В учебен курс - самоучител ще имате достъп до всички нива и уроци и сами ще определяте продължителността на курса си.

Можете да изучавате WEB разработчик и с вашето мобилно устройство

Присъединете се към 89 курсиста, които в момента се обучават в курса по WEB разработчик

Електронен самоучител

Самоучителят е бърз и напълно независим курс, с който можете да се сдобиете с желаната от Вас диплома за компютърни компетенции на по-ниски цени.

Поръчай своя Самоучител

Курсове с преподавател

Курсът с обучител Ви осигурява постоянно наблюдение и напътствия от опитен преподавател в изучаваната от Вас област, включително с възможност за уроци с конферентна връзка.

Поръчай курс с обучител

ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ДИПЛОМА

Вашият курс ще приключи с желаната от Вас диплома за владение на програмен език.

Научете повече