Photoshop Lightroom и PS: обработка на снимки

Присъдинете се към 128 потребители, които се обучават в онлайн курса Photoshop Lightroom и PS: обработка на снимки.
Поръчайте курс с преподавател за 300 лв. или курс - самоучител за 200 лв.

Поръчай самоучител    Поръчай с преподавател

Съдържание

В курса ще откриете 21 урока, професионално разработени от учители с педагогическа компетентност.
Независимо дали сте работили преди с Photoshop и неговите модификации, или сте напълно начинаещи, вие можете бързо и лесно да усвоите най-известните и по всяка вероятност най-мощните програми за обработка на дигитални снимки!
Курсът съдържа обучение за работа с Photoshop Lightroom – най-модерната модификация на известната програма, предложена от авторите на Photoshop. Photoshop Lightroom е предназначена за бърза, лесна и високоефективна обработка на дигитални снмки. Няма да спрем до тук и в рамките на курса ще Ви предложим и обучение по класичеки Photoshop, като Ви представим неговите възможности и функционалности за обработката на снимки.
Този курс е подходящ за Вас, независимо дали сте любител фотограф или професионалист, дали имате сериозни интереси в областта на дигиталната обработка на снимки или просто хоби на опознаване на дигиталния свят, независимо дали притежавате скъп фотоапарат, или просто обичате да снимате със смартфона си. Уменията да боравите с Photoshop (Lightroom и CS) могат да обогатят вашето CV, да отворят пред вас нови професионални възможности, да Ви дадат поле за изява за създаването на вълнуващи дигитални проекти или, например, да ви освободят от необходимостта да работите с фирми за обработка на дигиталните Ви снимки, необходими за вашия бизнес или за друга цел.
Курсът включва онлайн тренинг за обработка на дигитални снимки с Photoshop Lightroom и класически Photoshop. Курсът е изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно, за поетапно усвояване на работата с програмите. Курсът обхваща общо 19 видеоурока, преминаващи през запознаване с интерфейса и инструментите на програмите и реализирането на практически проекти по подобряване на качеството и манипупалция на действителни снимки.
Примерите са изпълнени с Adobe Photoshop Lightroom 5 и Adobe Photoshop CS2 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на програмите.
Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на повече от 10 проекта стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към всеки проект ще намерите съответните файлове редакционни файлове, съдържащи изпълнените проекти.
Курсът е подходящ и за начинаещи. Препоръчителна е изградена компютърна грамотност.
Курсът включва следните уроци:
1. Въведение във Photoshop Lightroom
2. Импортиране на снимки в PS Lightroom
3. Каталози и колекции
4. Панела Develop
5. Подпанели Basic, Tone curve и HSL
6. Подпанели Split toning и Details
7. Подпанели Effects и Lens Correction
8. Инструменти на PS Lightroom I-ва част
9. Инструменти на PS Lightroom II-ра част
10. Инструменти на PS Lightroom III-та част
11. Пресети на PS Lightroom
12. Да преминем към класическия Photoshop
13. Photoshop: въведение и интерфейс
14. Photoshop: инструменти I-ва част
15. Photoshop: инструменти II-ра част
16. Photoshop: инструменти III-та част
17. Photoshop: инструменти IV-та част
18. Фоторетуш във Photoshop
19. Да направим татуировка
20. Контрол над цветовете
21. Сватбена снимка

Достъпност

Курсът е разработен в нашата онлайн система, която Ви позволява достъп в избрано от Вас време и обучение чрез предпочитаното от Вас устройство за интернет браузинг - смартфон, таблет, компютър.

Варианти

В учебен курс с преподавател ще получавате достъп до уроците постепенно, като преподавателят ще Ви напътства и ще Ви помага да се справяте с трудностите, които срещате. Преподавателят лично ще анализира всяко Ваше практическо упражение и ще Ви разяснява допуснатите грешки и пропуски. В учебен курс - самоучител ще имате достъп до всички нива и уроци и сами ще определяте продължителността на курса си.

Можете да изучавате Photoshop Lightroom и PS: обработка на снимки и с вашето мобилно устройство

Присъединете се към 76 курсиста, които в момента се обучават в курса по Photoshop Lightroom и PS: обработка на снимки

Електронен самоучител

Самоучителят е бърз и напълно независим курс, с който можете да се сдобиете с желаната от Вас диплома за компютърни компетенции на по-ниски цени.

Поръчай своя Самоучител

Курсове с преподавател

Курсът с обучител Ви осигурява постоянно наблюдение и напътствия от опитен преподавател в изучаваната от Вас област, включително с възможност за уроци с конферентна връзка.

Поръчай курс с обучител

ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ДИПЛОМА

Вашият курс ще приключи с желаната от Вас диплома за владение на програмен език.

Научете повече