Facebook разработчик

Присъдинете се към 37 потребители, които се обучават в онлайн курса Facebook разработчик.
Поръчайте курс с преподавател за 250 лв. или курс - самоучител за 100 лв.

Поръчай самоучител    Поръчай с преподавател

Съдържание

В курса ще откриете 24 урока, професионално разработени от учители с педагогическа компетентност.
Не е необходимо да имате предишен опит, за да усвоите програмирането за Facebook - едни от най-модерните и търсени компютърни компетенции.
Facebook е навсякъде около нас, а неговите потребители са милиони. Средно почти 1,9 милиарда души влизат във Facebook всеки месец. Ще бъдете ли изненадани да научите, че Facebook е готов да Ви предостави огромна информация за своите потребители? Именно това е една от основните цели на Facebook програмирането (Facebook devolopment), на което е посветен този курс.
С този курс к ще научите, как да създавате Facebook програми, да интегрирате във Вашия уеб проект определени функционалности на Facebook като например, бутони за харесване, за споделяне, за вграждане на видеоклипове, на facebook страници и други. Далеч няма да спрете до тук, а ще продължите с усвояването на програмното взаимодействие с Facebook, като добавяте facebook логин за своите потребители и прилагате техники за извличане на информация за потребителите (имена, емейли, снимки, приятели и др.). И освен всичко това, ще реализираме пред Вас стъпка по стъпка, програмиране на една забавна facebook игра, която можете да използвате в готов вид или да моделирате съобразно Вашите интересни идеи и да я използвате в собствени проекти. Наред с всичко казано, ще получите и един шаблон на уеб сайт, който можете да използвате, както намерите за добре. Курсът е напълно подходящ за начинаещи и предвид това, ще Ви запознаем предварително с работата с HTML и PHP - най-известните технологии за изграждане на интернет страници и уеб базирани проекти.
Курсът се състои изцяло от видеоуроци и протича на принципа "обясни и покажи нагледно". В рамките на курса ще усвоите работата с HTML, PHP, JavaScript и следните библиотеки за работа с Facebook - JS SDK и PHP SDK
Курсът включва следните уроци:
1. Въведение в курса
2. Стартираме с HTML. Работа с текст.
3. HTML и таблици
4. CSS и неговия box модел
5. Навигационна лента със CSS
6. Структуриране на съдържанието със CSS
7. Въведение в Java Script
8. Изграждане и публикуване на Вашия уеб сайт
9. Facebook програма. Създаване и дизайн
10. JavaScript SDK. Запознаване и интегриране.
11. Социални плъгини. Бутони Like и Share.
12. Коментари и публикации
13. Интегриране на страница, коментари и видео
14. Работа с OG тагове
15. Запознаване с PHP
16. Променливи и условни разклонения
17. Методите POST и GET
18. Цикли. Масиви. Функции.
19. Вградени функции на PHP
20. PHP и MySQL
21. PHP SDK. Запознаване и интегриране.
22. Логин чрез Facebook
23. Създаване на Facebook игра - I-ва част
24. Създаване на Facebook игра - II-ра част

Достъпност

Курсът е разработен в нашата онлайн система, която Ви позволява достъп в избрано от Вас време и обучение чрез предпочитаното от Вас устройство за интернет браузинг - смартфон, таблет, компютър.

Варианти

В учебен курс с преподавател ще получавате достъп до уроците постепенно, като преподавателят ще Ви напътства и ще Ви помага да се справяте с трудностите, които срещате. Преподавателят лично ще анализира всяко Ваше практическо упражение и ще Ви разяснява допуснатите грешки и пропуски. В учебен курс - самоучител ще имате достъп до всички нива и уроци и сами ще определяте продължителността на курса си.

Можете да изучавате Facebook разработчик и с вашето мобилно устройство

Присъединете се към 24 курсиста, които в момента се обучават в курса по Facebook разработчик

Електронен самоучител

Самоучителят е бърз и напълно независим курс, с който можете да се сдобиете с желаната от Вас диплома за компютърни компетенции на по-ниски цени.

Поръчай своя Самоучител

Курсове с преподавател

Курсът с обучител Ви осигурява постоянно наблюдение и напътствия от опитен преподавател в изучаваната от Вас област, включително с възможност за уроци с конферентна връзка.

Поръчай курс с обучител

ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ДИПЛОМА

Вашият курс ще приключи с желаната от Вас диплома за владение на програмен език.

Научете повече