Email Маркетинг

Присъдинете се към 58 потребители, които се обучават в онлайн курса Email Маркетинг.
Поръчайте курс с преподавател за 250 лв. или курс - самоучител за 100 лв.

Поръчай самоучител    Поръчай с преподавател

Съдържание

В курса ще откриете 20 урока, професионално разработени от учители с педагогическа компетентност.
Ако се интересувате от дигитален маркетинг и от това, как да печелите пари от интернет, без дори да напускате дома си, email маркетингът е едно от основните неща, които трябва да усвоите. Ако Вашият бизнес има присъствие в интернет и имате за цел разрастване чрез интернет продажби, емейл маркетингът може да има решаващо значение за Вашия успех. Този онлайн курс е подходящ за Вас и в случай, че желаете да станете email маркетър – да организирате email кампании за Ваши бъдещи клиенти. Email маркетинга е фокусиран върху печеленето на пари в интернет - струва си да бъдете добри в това. Според една широко известна статистика: 1. Всеки инвестиран долар в email маркетинг се възвръща в размер на 38 долара; 2. 61% от интернет потребителите желаят да получават имейли за промоции поне веднъж седмично, а други 28% - дори по-често. 3. Емейлите са два пъти по-посещаеми от facebook, от google и други търсачки със световен мащаб.
Независимо дали имате опит с интернет кампанни преди и дали сте работили интернет платформи, Вие можете бързо и лесно да придобиете умения на email маркетър. Всичко от което наистина се нуждаете, освен този курс, е желание и вдъхновение.
Предлагаме Ви онлайн курса – Email маркетинг. Курсът е се състои от 20 урока и е разделен на две части - обща и спецална. В общата част ще Ви разкажем в стегнат вид за основните теоретични постановки на email маркетинга, ще Ви научим на добри практики и техники. Дори ще Ви предоставим малък шаблон на уеб сайт, който можете да използвате, ако желаете. Специалната част представлява основната част от курса. Тя е с подчертана практическа насоченост и се състои изцяло от видеоуроци. В специалната чатс ще усвоите работата с най-популярната интернет платформа за урпавление на емейл кампании - Mailchimp.com. Ще имате възможност да наблюдавате стъпка по стъпка практическото реализиране на емейл кампании във всеки един детайл - обяснени внимателно и последователно.
Курсът включва следните уроци:
1. Въведение в Email Маркетинга
2. Какво ми трябва, за да започна?
3. Вашето място в интернет. Facebook страница.
4. И все пак желая да имам уеб сайт
5. Принципи за създаване на успешни Email кампании
6. Вашият email и пътешествието на купувача
7. Добри практики на Email кампании
8. Конструкцията на един добър email
9. Запознаване с Mailchimp. Регистрация.
10. Вашият нов работен плот
11. Да създадем Вашата първа email кампания
12. Дизайн на email I
13. Дизайн на email II. Създаване на шаблони.
14. Дизайн на email III. Кодиране.
15. Възможности на панела Кампании
16. Работа с Мейлинг листове
17. Сегментиране на Вашите мейлинг листове
18. Създаване на форми за записване в мейлинг листове
19. Допълнителни техники I
20. Допълнителни техники II

Достъпност

Курсът е разработен в нашата онлайн система, която Ви позволява достъп в избрано от Вас време и обучение чрез предпочитаното от Вас устройство за интернет браузинг - смартфон, таблет, компютър.

Варианти

В учебен курс с преподавател ще получавате достъп до уроците постепенно, като преподавателят ще Ви напътства и ще Ви помага да се справяте с трудностите, които срещате. Преподавателят лично ще анализира всяко Ваше практическо упражение и ще Ви разяснява допуснатите грешки и пропуски. В учебен курс - самоучител ще имате достъп до всички нива и уроци и сами ще определяте продължителността на курса си.

Можете да изучавате Email Маркетинг и с вашето мобилно устройство

Присъединете се към 29 курсиста, които в момента се обучават в курса по Email Маркетинг

Електронен самоучител

Самоучителят е бърз и напълно независим курс, с който можете да се сдобиете с желаната от Вас диплома за компютърни компетенции на по-ниски цени.

Поръчай своя Самоучител

Курсове с преподавател

Курсът с обучител Ви осигурява постоянно наблюдение и напътствия от опитен преподавател в изучаваната от Вас област, включително с възможност за уроци с конферентна връзка.

Поръчай курс с обучител

ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ДИПЛОМА

Вашият курс ще приключи с желаната от Вас диплома за владение на програмен език.

Научете повече