Adobe Premiere

Присъдинете се към 63 потребители, които се обучават в онлайн курса Adobe Premiere.
Поръчайте курс с преподавател за 300 лв. или курс - самоучител за 150 лв.

Поръчай самоучител    Поръчай с преподавател

Съдържание

В курса ще откриете 16 урока, професионално разработени от учители с педагогическа компетентност.
Независимо дали сте работили преди с Adobe Premiere, или сте напълно начинаещи, вие можете бързо и лесно да усвоите най-известната и вероятно най-мощната програма за обработка на видео и създаване на филмови ефекти!
Уменията да боравите с Adobe Premiere могат да обогатят вашето CV, да отворят пред вас нови професионални възможности, да дадат поле за изява на вашето въображение за създаването на вълнуващи видео проекти или например, да ви освободят от необходимостта да работите с маркетингови агенция за създаването на рекламни материали за вашия бизнес.
Курсът включва онлайн тренинг за работа с Adobe Premiere, изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно за поетапно усвояване на работата с програмата.
Курсът обхваща общо 16 видеоурока с обща продължителност над 5 часа. Курсът обхаваща запознаване и усвояване на интерфейса и инструментите на програмата, видеокорекции в различни форми и с последователно нарастване на сложността на уроците, цветови корекции на видео, работа с текст, използване на зелен екран за специални ефекти, работи с маски, анимация и много други функционалности на тази мощна програма, която е една от най-предпочитаните от специалистите по специални ефекти в Холивуд.
Примерите са изпълнени с Adobe Premiere Pro 2015 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на Premiere. Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на практически проекти, стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами.
Курсът включва следните уроци:
1. Въведение в курсa. Интерфейс на Adobe premiere.
2. Project панела
3. Source панела
4. Timeline панела и Program панела
5. Панела с иснтрументи. Експортиране на проекти.
6. Уестърн сцена I ва част
7. Уестърн сцена II ра част
8. Видеопреливки
9. Работа със зелен екран
10. Управление на скоростта
11. Основи на цветовите корекции
12. Цветови корекции и маски
13. Lumetri настройки
14. Магия с маски
15. Да прикрием лицето
16. Снимка за довиждане

Достъпност

Курсът е разработен в нашата онлайн система, която Ви позволява достъп в избрано от Вас време и обучение чрез предпочитаното от Вас устройство за интернет браузинг - смартфон, таблет, компютър.

Варианти

В учебен курс с преподавател ще получавате достъп до уроците постепенно, като преподавателят ще Ви напътства и ще Ви помага да се справяте с трудностите, които срещате. Преподавателят лично ще анализира всяко Ваше практическо упражение и ще Ви разяснява допуснатите грешки и пропуски. В учебен курс - самоучител ще имате достъп до всички нива и уроци и сами ще определяте продължителността на курса си.

Можете да изучавате Adobe Premiere и с вашето мобилно устройство

Присъединете се към 38 курсиста, които в момента се обучават в курса по Adobe Premiere

Електронен самоучител

Самоучителят е бърз и напълно независим курс, с който можете да се сдобиете с желаната от Вас диплома за компютърни компетенции на по-ниски цени.

Поръчай своя Самоучител

Курсове с преподавател

Курсът с обучител Ви осигурява постоянно наблюдение и напътствия от опитен преподавател в изучаваната от Вас област, включително с възможност за уроци с конферентна връзка.

Поръчай курс с обучител

ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ДИПЛОМА

Вашият курс ще приключи с желаната от Вас диплома за владение на програмен език.

Научете повече