Adobe Flash

Присъдинете се към 112 потребители, които се обучават в онлайн курса Adobe Flash.
Поръчайте курс с преподавател за 300 лв. или курс - самоучител за 150 лв.

Поръчай самоучител    Поръчай с преподавател

Съдържание

В курса ще откриете 17 урока, професионално разработени от учители с педагогическа компетентност.
Независимо дали сте работили преди с Adobe Flash, или сте напълно начинаещи, вие можете бързо и лесно да усвоите най-известната програма за компютърна анимация!
Уменията да боравите с Adobe Flash (известна също и като Adobe Animate) могат да обогатят вашето CV, да отворят пред вас нови професионални възможности, да дадат поле за изява на вашето въображение за създаването на вълнуващи анимационни проекти или например, да ви освободят от необходимостта да работите с маркетингови агенция за създаването на рекламни материали за вашия бизнес.
Курсът включва онлайн тренинг за работа с Adobe Flash – професионална програма за двуизмерна компютърна анимация, изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно за поетапно усвояване на работата с програмата. Курсът обхваща общо 19 видеоурока с обща продължителност над 7 часа.
Курсът обхаваща запознаване и усвояване на интерфейса и инструментите на програмата, създаване на анимационни герои, импортиране и анимиране на въшни обекти като снимки, видео, звук, създаване на анимирани слайдове от снимки с вълнуващи ефекти, създаване на интерактивна реклама и всичко това в рамките на нагледно представяне на най-различни техники, демонстрирани от преподавател с многогишен опит в работата с Adobe Flash. Курсът е подходящ и за начинаещи. Препоръчително е да имате добра компютърна грамотност.
Примерите са изпълнени с Adobe Flash Professional CS5 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на Flash, както и по-стари такива. Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на практически проекти, стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами
Курсът включва следните уроци:
1. Въведение в курса по Adobe Flash. Интерфейс.
2. Четка за рисуване
3. Кофата с боя и правоъгълника
4. Линия, писалка и текст
5. Инструменти за селектиране
6. Времевата линия - I-ва част
7. Времевата линия - II-ра част
8. Създаване на анимационен герой
9. Да анимираме героя
10. Импортиране на образ от външен източник
11. Създаване на динамично обкръжение
12. Слайд от снимки
13. Да добавим ефекти към слайда
14. Работа с видео и текст
15. Импротиране на звук
16. Създаване на анимационна реклама I-ва част
17. Създаване на анимационна реклама II-ра част

Достъпност

Курсът е разработен в нашата онлайн система, която Ви позволява достъп в избрано от Вас време и обучение чрез предпочитаното от Вас устройство за интернет браузинг - смартфон, таблет, компютър.

Варианти

В учебен курс с преподавател ще получавате достъп до уроците постепенно, като преподавателят ще Ви напътства и ще Ви помага да се справяте с трудностите, които срещате. Преподавателят лично ще анализира всяко Ваше практическо упражение и ще Ви разяснява допуснатите грешки и пропуски. В учебен курс - самоучител ще имате достъп до всички нива и уроци и сами ще определяте продължителността на курса си.

Можете да изучавате Adobe Flash и с вашето мобилно устройство

Присъединете се към 54 курсиста, които в момента се обучават в курса по Adobe Flash

Електронен самоучител

Самоучителят е бърз и напълно независим курс, с който можете да се сдобиете с желаната от Вас диплома за компютърни компетенции на по-ниски цени.

Поръчай своя Самоучител

Курсове с преподавател

Курсът с обучител Ви осигурява постоянно наблюдение и напътствия от опитен преподавател в изучаваната от Вас област, включително с възможност за уроци с конферентна връзка.

Поръчай курс с обучител

ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ДИПЛОМА

Вашият курс ще приключи с желаната от Вас диплома за владение на програмен език.

Научете повече