Фотография

Присъдинете се към 206 потребители, които се обучават в онлайн курса Фотография.
Поръчайте курс с преподавател за 300 лв. или курс - самоучител за 150 лв.

Поръчай самоучител    Поръчай с преподавател

Съдържание

В курса ще откриете 13 урока, професионално разработени от учители с педагогическа компетентност.
Фотографията Ви вълнува, но не сте имали възможност да научите повече за нея? Притежавате фотоапарат, но снимате само в автоматичен режим и не знаете как да го използвате пълноценно? Urocite.bg ще Ви помогне с този онлайн видео курс, съобразен изцяло с натоварения Ви график или с дългоочакваната почивка и достъпен за Вас по всяко време, място и устройство, свързано с интернет – смартфон, лаптоп или друго.
Този курс е с практическа насоченост и е подходящ включително за напълно начинаещи. Систематизирано, последователно и ясно е онагледена работата с фотоапарата, техниките и стъпките, които Ви са необходими, за да започнете да правите впечатляващи фотографии. Не липсва и необходимата теоретична информация и обяснения за работата на фотоапарата.
Курсът се състои изцяло от видеолекции и преминава през следните тематични области: - режими на работа на фотоапарата, как да настройвате качеството на снимките, как да балансирате белия цвят, запознаване и управление на триъгълника на експонацията, светлинно измерване, прилагане на конструкции във фотографията, а така също и конкретни практически насоки за портретна фотография, фотография на бързо движещи се обекти, пейзажна фотография и нощна фотография.
Можете да разгледате учебния план по-долу:
Курсът включва следните уроци:
1. Основни положения и режими на работа
2. Баланс на бялото
3. Електронен формат на снимките
4. ISO
5. Aperture - големина на отвора
6. Shutter speed - скорост на затвора
7. Светлинно измерване
8. Конструкции и някои съвети
9. Портретна фотография
10. Фотография на бързи обекти
11. Пейзажна фотография
12. Нощна фотография - дори и без светкавица
13. Финален тест - Фотография

Достъпност

Курсът е разработен в нашата онлайн система, която Ви позволява достъп в избрано от Вас време и обучение чрез предпочитаното от Вас устройство за интернет браузинг - смартфон, таблет, компютър.

Варианти

В учебен курс с преподавател ще получавате достъп до уроците постепенно, като преподавателят ще Ви напътства и ще Ви помага да се справяте с трудностите, които срещате. Преподавателят лично ще анализира всяко Ваше практическо упражение и ще Ви разяснява допуснатите грешки и пропуски. В учебен курс - самоучител ще имате достъп до всички нива и уроци и сами ще определяте продължителността на курса си.

Можете да изучавате Фотография и с вашето мобилно устройство

Присъединете се към 105 курсиста, които в момента се обучават в курса по Фотография

Електронен самоучител

Самоучителят е бърз и напълно независим курс, с който можете да се сдобиете с желаната от Вас диплома за компютърни компетенции на по-ниски цени.

Поръчай своя Самоучител

Курсове с преподавател

Курсът с обучител Ви осигурява постоянно наблюдение и напътствия от опитен преподавател в изучаваната от Вас област, включително с възможност за уроци с конферентна връзка.

Поръчай курс с обучител

ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ДИПЛОМА

Вашият курс ще приключи с желаната от Вас диплома за владение на програмен език.

Научете повече