Създай собствен уеб сайт

Присъдинете се към 130 потребители, които се обучават в онлайн курса Създай собствен уеб сайт.
Поръчайте курс с преподавател за 250 лв. или курс - самоучител за 100 лв.

Поръчай самоучител    Поръчай с преподавател

Съдържание

В курса ще откриете 12 урока, професионално разработени от учители с педагогическа компетентност.
Наистина няма значение какви компютърни умения сте придобили до настоящия момент. Вие можете да се научите сами да създавате уеб страници. Не Ви са необходими специални, платени програми или години, които да прекарате в университет. Създаването на уеб страници може да бдъе лесно, забавно и приятно. Уменията да създавате интернет страници може да даде тласък на Вашата кариера или пък, просто да даде хоризонти на Вашата креативност.
В този курс ще научите основните на програмните езици, които Ви са необходими за създаване на уеб страници. И не просто това. Ще имате възможност непосредствено да наблюдавате създаването на уеб страници и различни техни компоненти - всички това с преподавател, към който впоследствие можете да зададете въпроси, докато се опитвате да упражнявате наученото в курса. Курсът съдържа изграждането на множество реално работещи проекти - всички се създава пред Вас и Ви бива обяснявано внимателно и приятно поднесено.
Ако имате желание да научите основните неща, които Ви са необходими да създавате интернет страници, но Ви е необходимо да стартирате от нулата, то тогава най-вероятно сте раззбрали пълния смисъл на израза Всяко начало е трудно. Но не е така при нас. Този курс ще Ви преведе през процеса на усвояване на дигитални компетенции по изключително опростен и внимателен начин. И да - когато всички свърши, ще можете да създавате уеб страници напълно самостоятелно. Какво ще правите занапред с тези умения, оставаме да решите на Вас.
Курсът включва следните уроци:
1. Въведение в HTML
2. Работа с текст
3. Таблично структуриране на съдържанието
4. Въведение в CSS
5. CSS box модела
6. Адресиране на DIV
7. Навигационна лента
8. Структуриране на съдържание със CSS
9. HTML формуляри
10. CSS формуляри
11. Въведение в Java Script
12. Обединяване на всичко в едно

Достъпност

Курсът е разработен в нашата онлайн система, която Ви позволява достъп в избрано от Вас време и обучение чрез предпочитаното от Вас устройство за интернет браузинг - смартфон, таблет, компютър.

Варианти

В учебен курс с преподавател ще получавате достъп до уроците постепенно, като преподавателят ще Ви напътства и ще Ви помага да се справяте с трудностите, които срещате. Преподавателят лично ще анализира всяко Ваше практическо упражение и ще Ви разяснява допуснатите грешки и пропуски. В учебен курс - самоучител ще имате достъп до всички нива и уроци и сами ще определяте продължителността на курса си.

Можете да изучавате Създай собствен уеб сайт и с вашето мобилно устройство

Присъединете се към 65 курсиста, които в момента се обучават в курса по Създай собствен уеб сайт

Електронен самоучител

Самоучителят е бърз и напълно независим курс, с който можете да се сдобиете с желаната от Вас диплома за компютърни компетенции на по-ниски цени.

Поръчай своя Самоучител

Курсове с преподавател

Курсът с обучител Ви осигурява постоянно наблюдение и напътствия от опитен преподавател в изучаваната от Вас област, включително с възможност за уроци с конферентна връзка.

Поръчай курс с обучител

ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ДИПЛОМА

Вашият курс ще приключи с желаната от Вас диплома за владение на програмен език.

Научете повече