Първи в Google

Присъдинете се към 72 потребители, които се обучават в онлайн курса Първи в Google.
Поръчайте курс с преподавател за 250 лв. или курс - самоучител за 100 лв.

Поръчай самоучител    Поръчай с преподавател

Съдържание

В курса ще откриете 17 урока, професионално разработени от учители с педагогическа компетентност.
Независимо дали сте начинаещ в областта на интернет сайтовете, Вие можете да придобиете професионални умения за оптимизирането на уеб сайтове по начин, по който те да се класират на първите места в Google. Тези умения ще Ви бъдат особено полезни, ако желаете да обогатите своето CV и да търсите по-добра професионална реализация, или искате да откриете нови хоризонти за бизнеса Ви в интернет и не желаете да работите със скъпоплатени консултантски фирми, или пък просто въпросите, свързани с Google търсачката събуждат любопитството Ви.
По статистически данни, Google осигурява почти 12 милиарда търсения на месец. Приблизително 1,17 милиарда различни потребители използват Google за тъсене всеки месец.
Уебсайтовете, които се класират на първа страница в търсачката, получават 91,5% от посещенията на потребителите. Ако уебсайтът Ви е на втората страница, можете да се надявате само на 4.8% от трафика заедно с всички други уебсайтове от тази страница. При страница 3-та посещаемостта се свива до 1,1%. Класираният на първо място получава среден дял от 32,5% от трафика (посещенията), а на 2-ро място само 17,6%, 3-то място - 11,4%.
Горната статистика ни убеждава в значимостта на това, сайтът Ви да излиза на първите места в Google, особено ако желаете бизнесът Ви да има сериозно присъствие в интернет.
В конктекста на нарастващия дял на покупките в интернет въпросът, как един уеб сайт да се класира на първите места в Google, вълнува целият свят. Ще бъдете ли изненадани да научите, че похватите да изведете уеб сайта си на първо място, са напълно безплатни? Платената реклама в Google съществува, но тя е временна, а сайтът, който е добре оптимизиран, ще продължи да се появява на първо място дълго след като платеното рекламно време изтече. Създадохме този курс, за да представим систематизирано и последователно именно тези безплатни похвати за оптимизиране на сайтове. И го направихме по начин, който да е напълно подходящ включително за начинаещи. Всичко, което трябва да научите, е събрано тук - на едно място. Курсът е с подчертана практическа насоченост и преобладаващо място в него заемат видоеуроците. Необходимите действия, които трябва да усвоите, са представени на принципа 'онагледено стъпка по стъпка'. Не липсват и необходимата теоретична информация и препоръки от световни специалисти в областта на отимизацията за Google търсачката. В рамките на курса ще получите допълнително и два шаблона на уеб сайтове, които можете да използвате свободно за свои цели. Отделни уроци в курса са посветени на това, как да работите с шаблоните, как да ги променяте съобразно Вашата визия, как да ги публикувате в интернет и да ги превърнете в свои сайтове. Също така, ще получите и работните файлове на всички практически упражения, изпълнени от лектора в курса.
Курсът включва следните уроци:
1. Няколко думи за Google и за този курс
2. Какво ми трябва, за да стартирам?
3. Бързо въведение в HTML
4. Вашият нов уеб сайт
5. Как работи Google търсачката?
6. Google search console
7. Избор на домейн
8. Ключови думи
9. Оптимизиране на съдържанието на уеб сайта
10. Линкове
11. Създаване на карта на сайта
12. Black Hat Seo / White Hat Seo
13. Управление на Google bott
14. Създаване на Facebook страница на Вашия бизнес
15. Създаване на линк чрез Call to action
16. Поставяне на социални плъгини във Вашия уеб сайт
17. Оптимизация за YouTube

Достъпност

Курсът е разработен в нашата онлайн система, която Ви позволява достъп в избрано от Вас време и обучение чрез предпочитаното от Вас устройство за интернет браузинг - смартфон, таблет, компютър.

Варианти

В учебен курс с преподавател ще получавате достъп до уроците постепенно, като преподавателят ще Ви напътства и ще Ви помага да се справяте с трудностите, които срещате. Преподавателят лично ще анализира всяко Ваше практическо упражение и ще Ви разяснява допуснатите грешки и пропуски. В учебен курс - самоучител ще имате достъп до всички нива и уроци и сами ще определяте продължителността на курса си.

Можете да изучавате Първи в Google и с вашето мобилно устройство

Присъединете се към 48 курсиста, които в момента се обучават в курса по Първи в Google

Електронен самоучител

Самоучителят е бърз и напълно независим курс, с който можете да се сдобиете с желаната от Вас диплома за компютърни компетенции на по-ниски цени.

Поръчай своя Самоучител

Курсове с преподавател

Курсът с обучител Ви осигурява постоянно наблюдение и напътствия от опитен преподавател в изучаваната от Вас област, включително с възможност за уроци с конферентна връзка.

Поръчай курс с обучител

ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ДИПЛОМА

Вашият курс ще приключи с желаната от Вас диплома за владение на програмен език.

Научете повече