Дизайн на Лого

Присъдинете се към 57 потребители, които се обучават в онлайн курса Дизайн на Лого.
Поръчайте курс с преподавател за 250 лв. или курс - самоучител за 100 лв.

Поръчай самоучител    Поръчай с преподавател

Съдържание

В курса ще откриете 17 урока, професионално разработени от учители с педагогическа компетентност.
Ако се интересувате от графичен дизайн и търговски брандинг, но досега не сте имали възможност да започнете да трупате знания и умения, тогава този курс е за Вас. Независимо дали имате опит като дизайнери и дали сте работили преди с графични програми, Вие можете бързо и лесно да придобиете умения за създаване на професионални лого-дизайни. Всичко от което наистина се нуждаете, е желание и вдъхновение. Уменията за изработка на лого могат да се окажат изключително ценни за Вас, особено ако имате интереси или търсите реализация в рекламния бранш. Този курс ще обогати Вашето CV и ще отвори пред Вас нови професионални възможности, а също така ще предостави поле за изява на Вашето въображение за създаването на вълнуващи графични проекти. Курсът включва онлайн тренинг по изработка на различни лого-проекти с помощта на Adobe Photoshop. Състои се изцяло от видоеуроци на бъгларскик език. Уроците са структурирани и подредени последователно за поетапно усвояване на различни техники по изработка на лого. Курсът обхваща общо 17 видеоурока. Включени са и уроци за стартови умения за работа с Photoshop, което прави курсът подходящ и за напълно начинаещи. Примерите са онагледени с Adobe Photoshop CS2. Използваните техники и похвати за подходящи и за следващи версии на програмата. Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на 10 проекта, стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към всеки проект ще намерите необходимите файлове – снимки и редакционни файлове, съдържащи изпълнените проекти. Курсът е подходящ включително за напълно начинаещи. Препоръчителнна е компютърна грамотност.
Курсът включва следните уроци:
1. Въведение. Интерфейс на Photoshop.
2. Инструменти на Photoshop - I
3. Инструменти на Photoshop - II
4. Инструменти на Photoshop - III
5. Инструменти на Photoshop - IV
6. Да направим едно лесно Лого
7. Лесно Лого с използване на пътища (Curvs)
8. Лого с човешко лице
9. Лого с окръжности
10. Еко Лого
11. Планина в Лого
12. Спортно Лого
13. Импровизация с горила - I
14. Импровизация с горила - II
15. Ресторант Mediteraneo - професионално лого
16. Пресъздаване с импровизация - I
17. Пресъздаване с импровизация - II

Достъпност

Курсът е разработен в нашата онлайн система, която Ви позволява достъп в избрано от Вас време и обучение чрез предпочитаното от Вас устройство за интернет браузинг - смартфон, таблет, компютър.

Варианти

В учебен курс с преподавател ще получавате достъп до уроците постепенно, като преподавателят ще Ви напътства и ще Ви помага да се справяте с трудностите, които срещате. Преподавателят лично ще анализира всяко Ваше практическо упражение и ще Ви разяснява допуснатите грешки и пропуски. В учебен курс - самоучител ще имате достъп до всички нива и уроци и сами ще определяте продължителността на курса си.

Можете да изучавате Дизайн на Лого и с вашето мобилно устройство

Присъединете се към 21 курсиста, които в момента се обучават в курса по Дизайн на Лого

Електронен самоучител

Самоучителят е бърз и напълно независим курс, с който можете да се сдобиете с желаната от Вас диплома за компютърни компетенции на по-ниски цени.

Поръчай своя Самоучител

Курсове с преподавател

Курсът с обучител Ви осигурява постоянно наблюдение и напътствия от опитен преподавател в изучаваната от Вас област, включително с възможност за уроци с конферентна връзка.

Поръчай курс с обучител

ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ДИПЛОМА

Вашият курс ще приключи с желаната от Вас диплома за владение на програмен език.

Научете повече